15 maj 2024

3 min läsning

Underhållning

Netflix i oktober 2023: Kavalkad av intressanta premiärer

Oktober månad bjuder på en imponerande samling av nya serier och dokumentärer på Netflix, som kommer att underhålla och engagera många tittare. Här får du streamingtips och en översikt över några av de mest efterlängtade premiärerna som du inte vill missa.

Följ med till en värld av övernaturlig spänning i den första säsongen av "Huset Ushers undergång" som har premiär i oktober 2023 på Netflix.copyright

Netflix 2023

Huset Ushers undergång Säsong 1 (premiär 12 oktober)
Följ med till en värld av övernaturlig spänning i den första säsongen av "Huset Ushers undergång." Två syskon kämpar för att bygga upp en dynasti och trygga familjens framtid. Men deras planer hotas när deras arvingar börjar dö under mystiska omständigheter. En saga som väver samman skräck och mysterium i en förtrollande berättelse.

Beckham Miniserie (premiär 10 oktober)
Följ med på en episk resa från enkla arbetarklassförhållanden till global fotbollsstjärna. Denna dokumentärserie ger en djupdykning i David Beckhams enastående karriär, komplett med helt nytt och gripande bildmaterial. Utforska höjdpunkterna och utmaningarna i Beckhams liv och fotbollskarriär som har gjort honom till en ikon inom sportvärlden.

Lupin säsong 3 (premiär 5 oktober)
Den smarta tjuven Assane Diop är tillbaka i en helt ny säsong av "Lupin." Denna gång måste Assane skydda sina nära och kära när både polisen och media riktar sitt fokus på dem. Samtidigt hotas han av gamla fiender som vill sätta stopp för hans brottsliga äventyr. Spanning, mystik och skicklig planering väntar i säsong 3.

Bodies miniserie (premiär 19 oktober)
I den här spännande miniserien möter vi fyra poliser som arbetar i olika tidslinjer, alla knutna till en enda kropp. För att rädda Storbritanniens framtid måste de lösa ett mordfall som kastade om allt och förändrade historien. En komplex och intrikat vävd berättelse om brott, konspirationer och tidsförskjutningar.

Fair Play (premiär 6 oktober)
Ett överraskande karriärlyft inom hedgefondvärlden utmanar en kärleksrelation till sin bristningsgräns. När oväntad framgång och ekonomiskt välstånd förändrar perspektiven, ställs frågan om vad som är viktigast i livet. "Fair Play" utforskar relationer, ambitioner och konsekvenserna av att följa sina drömmar.

En kapplöpning mot toppen (premiär 4 oktober)
Följ med på en hisnande resa till Alpernas högsta toppar när två modiga bergsklättrare, Ueli Steck och Dani Arnold, tävlar mot varandra på liv och död. Deras mål: att sätta hastighetsrekord i några av världens mest extrema bergsmiljöer. En berättelse om beslutsamhet, överlevnad och äventyr i den extrema naturen.

Pain Hustlers (premiär 27 oktober)
En ambitiös ensamstående mamma som kämpar ekonomiskt får en lukrativ möjlighet inom läkemedelsindustrin. Men frågan är hur långt hon är beredd att gå för att göra en ny smärtstillande medicin framgångsrik? "Pain Hustlers" utforskar gråzonen mellan ekonomisk framgång och moraliska dilemman i en värld av stora beslut och större risker.

Så markera premiärerna i din kalender och gör dig redo för en månad fullspäckad med spännande berättelser och oväntade vändningar. Netflix har något för alla i oktober 2023, och dessa premiärer är bara några av höjdpunkterna som du inte vill missa!

Fler artiklar i samma ämne: