20 december 2023

2 min läsning

Underhållning

Magisk december på Viaplay – premiärer och julmys för hela familjen

December är här, och Viaplay levererar en härlig blandning av spännande premiärer och hjärtevärmande julfilmer för att lysa upp din månad. Oavsett om du är sugen på action, drama eller bara vill krypa upp i soffan med en klassisk julfilm, har Viaplay något för alla.

Streama Börje, storsatsningen om Börje Salmings liv fortsätter att visas på Viaplay i december. copyright

Viaplay

Spider-Man: Across the Spider-Verse (premiär 8 december)

Miles Morales slungas in i ett multi-universum av andra Spindel-män och måste upptäcka vad det verkligen innebär att vara en hjälte. En animerad äventyrsfilm som garanterat kommer att fängsla både unga och gamla.

Ambulance (premiär 8 december)

En intensiv actionthriller där en man slungas in i farliga situationer och måste agera som hjälte för att rädda sig själv och andra. En hisnande resa med en stjärnspäckad ensemble, inklusive Oscar Isaac och Hailee Steinfeld.

Belfast (premiär 15 december)

Följ en ung pojke och hans arbetarklassfamilj som navigerar genom vardagen under oroligheterna i Nordirland på 60-talet. En gripande drama med Caitriona Balfe, Judi Dench och Jamie Dornan i huvudrollerna.

Big George Foreman (premiär 22 december)

En inspirerande film om en av tidernas största comebacker inom tungvikt. Följ den mirakulösa historien om George Foreman och kraften i att få en andra chans.

The Pope's Exorcist (premiär 29 december)

Russell Crowe porträtterar Gabriele Amorth, Vatikanens chefsexorcist, som utreder en ung pojkes skräckinjagande besatthet och avslöjar en sekelgammal konspiration. En övernaturlig thriller som kommer att skaka om dina nerver.

A Star Is Born (premiär 15 december)

Följ den hjärtskärande relationen mellan en alkoholiserad sångare och en uppåtsträvande artist. Med Lady Gaga och Bradley Cooper i huvudrollerna är detta en gripande musikdrama som kommer att beröra ditt hjärta.

Börje - The Journey of a Legend (premiär för nytt avsnitt varje söndag)

Följ med på en resa genom Börje Salmings liv, från hans tidiga dagar i Kiruna till NHL-karriären i Toronto Maple Leafs. Utforska hans kärlekshistoria med Margitta och de utmaningar de står inför som ett par i rampljuset.

Julmysiga filmer och klassiker på Viaplay

- Love Actually
- Elf
- Dr. Seuss' Grinchen
- How the Grinch Stole Christmas
- The Holiday
- Office Christmas Party
- Bad Santa
- The Polar Express
- Christmas Vacation

Viaplay erbjuder inte bara spännande premiärer utan också en perfekt dos av julstämning för hela familjen. Så tänd ljusen, gör en kopp varm choklad (eller glögg) och låt Viaplay förgylla din december!

Fler artiklar i samma ämne: