29 februari 2024

3 min läsning

Underhållning

Heta premiärer under mars på SkyShowtime: Det här får du inte missa.

Ladda upp för sluttampen av vintern som kommer att vara fullmatad av de senaste premiärerna på SkyShowtime. Från fängslande dramer till hjärtskärande dokumentärer, det är något för alla i vinterns utbud.

Se storfilmen Oppenheimer av Christopher Nolan på Skyshowtime i mars. Bara en av många premiärer denna månad.copyright

© 2023 Universal Studios. All Rights Reserved.

Oppenheimer
Premiär: 21 mars

Christopher Nolans storfilm om den briljanta fysikern J. Robert Oppenheimers roll i utvecklingen av atombomben och hans pulshöjande paradox att riskera världen för att rädda den. I rollerna en imponerande ensemble: Cillian Murphy, Robert Downey Jr., Emily Blunt, Matt Damon, Florence Pugh, Rami Malek, Josh Hartnett, Gary Oldman, Josh Peck, Jack Quaid, Kenneth Branagh, Dane DeHaan, Alden Ehrenreich & David Dastmalchian

VeronikaPremiär 22 mars (2 nya avsnitt släpps varje vecka)

Den 22 mars är det premiär för SkyShowtimes nya originalserie Veronika med Alexandra Rapaport och Tobias Santelmann i huvudrollerna.

Veronika är en kriminalthriller med en paranormal twist och handlar om Veronika Gren, en polis och tvåbarnsmamma som kämpar med sitt komplicerade familjeliv och ett hemligt pillermissbruk. När konstiga saker börjar hända och en avliden pojke dyker upp framför henne tror Veronika först att hon har förlorat förståndet. Motvilligt tvingas hon dock att acceptera att pojken kanske inte är en illusion. Snart befinner sig Veronika i en mordutredning som går djupare än någon i staden skulle vilja tros, särskilt när hon får reda på att två tonårsflickor har mördats. Veronika måste hitta kopplingen mellan de olika fallen för att förhindra att mördaren slår till igen. Men kommer någon att tro på henne?

I rollistan ser vi bland annat Alexandra Rapaport (Heder, Morden i Sandhamn, Gåsmamman), Tobias Santelmann (Exit, Welcome to Utmark), Arvin Kananian (Kalifat, Triangle of Sadness), Isac Calmroth (Ondskan), Olle Sarri (Snabba Cash). Danska Jonas Alexander Arnby (War of the Worlds, Exit Plan) har regisserat Veronika.

Mary & George
Premiär: 8 mars 2024

Inspirerad av den otroliga sanna historien om Mary Villiers, som formade sin vackra och karismatiska son, George, för att förföra kung James I och bli hans allsmäktiga älskare. Genom skandalösa intriger steg paret från blygsamma förhållanden till att bli de rikaste, mest titulerade och inflytelserika personerna som det engelska hovet någonsin hade sett.

Sexy BeastAvsnitt 1-4 har premiär 7 mars (Avsnitt 5-8 släpps 25 april)

Den första säsongen av den här prequelsviten, baserad på den kultförklarade filmen med samma namn, börjar med Gal Dove och Don Logan när de kastas in i Londons kriminella värld under de livfulla och volatila 1990-talet. Vid dess kärna är detta en kärlekshistoria mellan två män - à la Butch Cassidy och Sundance Kid.

The Magic Flute
Premiär: 27 mars 2024
Med F. Murray Abraham, Iwan Rheon, Jack Wolfe, Niamh McCormack & Amir Wilson I rollerna.

Följer 17-åriga Tim Walker när han reser från London till de österrikiska Alperna för att gå på den legendariska Mozart internatskolan. Där upptäcker han en flera århundraden gammal glömd gång in i den fantastiska världen av Mozarts "Trollflöjten".

Please Don't Destroy: The Treasure of Foggy Mountain
Premiär 31 mars 2024

"Saturday Night Live"-favoriterna Martin Herlihy, John Higgins och Ben Marshall - bättre kända som komeditrioen Please Don’t Destroy - skriver och medverkar i "Please Don’t Destroy: The Treasure of Foggy Mountain." Följ tre vänner som bor tillsammans när de ger sig iväg för att hitta en guldskatt som sägs vara begravd i berget i närheten.

Och många fler spännande premiärer väntar på dig på SkyShowtime i mars

Fler artiklar i samma ämne: