15 maj 2024

3 min läsning

Underhållning

HBO Max höstöversikt: Efterlängtade serier och filmer att bingea.

Hösten är i antågande och streamingtjänsten HBO Max har ett spännande utbud av sevärda titlar som kommer att hålla dig underhållen när dagarna blir lite mörkare. Med en mix av nyheter och premiärer har HBO Max verkligen något för alla smaker. Här är några av de hetaste titlarna som är värda att kolla in nu när hösten börjar.

Full Circle, går att se på HBO Max och är en miniserie av Steven Soderbergh och Ed Solomon som tar oss med på en komplex resa genom generationsöverskridande hemligheter och kulturer i New York.

HBO Max 2023

Full Circle (Streamar nu)

Denna miniserie från Steven Soderbergh och Ed Solomon tar oss med på en komplex resa genom generationsöverskridande hemligheter och kulturer i New York. Med en misslyckad kidnappning som startpunkt vävs en intrikat berättelse samman genom olika vinklar och tidslinjer. Med stjärnor som Clare Danes, Zazie Beetz och Dennis Quiad i rollerna är detta definitivt en serie att se.

The Flash (Premiär under september)

Om du älskar superhjältar och DC Comics så har du något att se fram emot i september. "The Flash" tar oss med på en actionfylld resa genom en värld av snabbhet och rättvisa. Med kopplingar till det större DC Extended Universe kommer denna film att tillfredsställa fansen av superhjältegenren.

The curious case of Natalia Grace (Premiär 2 september)

Det amerikanska paret Michael och Kristine Barnett adopterar Natalia Grace, en ukrainisk 6-årig flicka, men efter ett tag upptäcker de att Natalia kanske är äldre än så. Missa inte dokumentärserien i 6 delar som känns mer som fiktion än verklighet.

Kim vs Kanye (Streama nu)
Kim Kardashians och Kanye West äktenskap är ett av de mest omskrivna, i dne här dokumentären får vi ta del av båda sidors berättelse i en av de mest omskrivna kändis-seperationerna.

Starstruck - säsong 3 (Premiär: 29 september)

Följ med i äventyren hos Jessie och filmstjärnan Tom i denna brittiska komediserie. Deras händelserika relation tar oss med på en rolig och kärleksspäckad resa som garanterat kommer att få dig att le och skratta.

Winning Time: The Rise of the Lakers säsong 2 (Streamar nu)

För sportentusiaster och basketfans är "Winning Time" en serie som ger en dramatisk inblick i livet och prestationerna hos det ikoniska 1980-talets Los Angeles Lakers basketlag. Följ med bakom kulisserna och lär känna spelare som Magic Johnson och Kareem Abdul-Jabbar på en ny nivå.

The Tower (Streamar nu)

Baserad på Kate Londons Metropolitan-trilogi tar "The Tower" oss med på en spännande resa genom anti-korruptions officeren Sarah Collins arbete för att lösa komplexa mordfall. Denna brittiska tv-serie levererar spänning och gåtfullhet.

Med dessa fantastiska titlar att se fram emot är hösten på HBO Max fullspäckad med underhållning och spänning. Sätt dig tillrätta, luta dig tillbaka och ge dig hän åt dessa berättelser som kommer att få dig att både tänka och känna.

HBO Max ingår i flera av våra streamingpaket.
All Film & Serier från Netflix, TV4 Viaplay & HBO Max är vårt mest kompletta tv- och streamingpaket för film- och serieälskaren.

Fler artiklar i samma ämne: