15 maj 2024

2 min läsning

Underhållning

Från svindlande kärlek till spännande försvinnanden på TV4 Play i november

November på TV4 Play bjuder på en mångfald av nya serier och filmer, från svensk dramatik till internationella thrillers. Här är några av de intressanta premiärerna för månaden.

Under november 2023 på TV4 Play kommer du att kunna se nya versionen av Ondskan - ny miniserie, samt nya säsong av Så mycket Bättre och mycket annat.

TV4

Ondskan

Svensk dramaserie som tar oss till internatskolan Stjernsberg på 1950-talet, där unga Erik Ponti (Isac Calmroth) navigerar genom en problemfylld värld. Baserad på Jan Guillous framgångsrika roman, utforskar serien också den förbjudna kärleksrelationen mellan Erik och köksflickan Marja (Thea Sofie Loch Naess), med Gustaf Skarsgård i rollen som Eriks styvfar.

Heartbeats Säsong 2

Två månader har gått sedan förra säsongen och Anders och Mios smekmånad börjar sakta men säkert övergå till vardag. Anders brottas med sina mål och drömmar. Kommer Mio nånsin att förstå vad som är viktigt för honom? Eller finns det andra som förstår honom bättre? Mio har svårt att leva upp till Anders standard och känner sig inlåst, samtidigt som hon blir alltmer avundsjuk på sin bästis Katja.

Sullivan's Crossing (säsong 1)

Efter att hjärnkirurgen Maggie Sullivans liv övergår i kaos återvänder hon till småstaden där hon växte upp. Där tvingas hon navigera i sin komplicerade vardag, samtidigt som hon måste konfrontera sitt smärtsamma förflutna. I huvudrollerna ser vi Morgan Kohan, Chad Michael Murray och Scott Patterson. Serien är baserad på boken "Sullivan's Crossing" av författaren Robyn Carr.

Bränn alla mina brev

Ett svenskt drama baserat på Alex Schulmans verkliga bok om sina morföräldrars liv på 1930-talet. Serien skildrar passionen, kärleken och den långlivade vreden i Karin Stolpes (Asta Kamma August) relationer med maken Sven Stolpe (Bill Skarsgård) och älskaren Olof Lagercrantz (Gustav Lindh).

Spaceship Earth

En amerikansk dokumentär som kastar ljus över det kontroversiella experimentet "Biosphere 2", där åtta experter levde i ett specialbyggt glaskomplex i två år för att simulera livet på jorden. Ett experiment som ställdes inför flera utmaningar.

Last Seen Alive

En actionthriller med Gerard Butler där Will söker efter sin försvunna fru Lisa i stadens undre värld, och kampen mot klockan blir allt mer nervig.

Stowaway

Ruby Rose spelar huvudrollen i denna actionthriller där en ung kvinna, Bella, ärver en yacht och hamnar mitt i en farlig konspiration när fartyget blir kapat av skurkar med en ljusskygg plan.

November på TV4 Play ger oss en mångfald av dramatik, passion och spänning. Njut av månadens premiärer och låt dig förloras i berättelser som tar dig från det svindlande till det överraskande.

Fler artiklar i samma ämne: