13 december 2023

2 min läsning

Underhållning

Festliga premiärer och varmt julmys på SkyShowtime i december

December är här, och SkyShowtime har en överflöd av spännande premiärer och mysiga filmer och serier för att sprida julglädje. Oavsett om du är sugen på action, animerad äventyrskomedi eller hjärtskärande romantik, finns det något för alla. Låt oss ta en titt på vad som väntar dig på SkyShowtime lagom till julmyset.

The Super Mario Bros. Movie har premiär på streamingtjänsten SkyShowtime den 7 december 2023. copyright

SkyShowtime

Transformers: Rise of the Beasts (premiär 15/12)

Den sjunde delen i Transformers live-action filmserien tar oss tillbaka till 1994. Följ med ex-militären och elektronikexperten Noah Diaz samt artefaktforskaren Elena Wallace när de hjälper Autobots och Maximals att skydda en artefakt känd som Transwarp Key från de ondskefulla Terrorcons. Deras mål? Att använda den för att föra sin planetätande mästare, Unicron, till jorden.

The Super Mario Bros. Movie (premiär 7/12)

Denna datoranimerade äventyrskomedi är baserad på Nintendos Mario-videospelsfranchise och har slagit flera biorekord världen över. Med en intäkt på 1,36 miljarder dollar globalt är det den högst intjänande filmen baserad på ett tv-spel. Följ med på ett episkt äventyr i Super Mario Bros. världen.

Lawmen: Bass Reeves (premiär 18/12)

Från skaparen av Yellowstone och Special Ops: Lioness kommer "Lawmen: Bass Reeves." Denna serie tar oss till det vilda västerns legendariska lagman Bass Reeves, den första svarta U.S. Marshal väster om Mississippi. En förhistoria till Yellowstone-berättelsen och en spinoff på 1883.

Rubble & Crew (premiär 15/12)

För alla PAW Patrol-fans kommer "Rubble & Crew," en ny spin-off-serie som fokuserar på Rubble när han ger sig ut på spännande äventyr med en helt ny grupp valpar.

Smothered (premiär 18/12)

I denna romantiska dramakomedi möter vi Sammy, en självständig ung kvinna, och Tom, en man med ett varmt hjärta och en del bagage. Vad som börjar som ett avtal om en oberörd affär förvandlas snabbt när känslorna börjar blomstra, och hemligheter avslöjas. En perfekt serie att krypa upp framför brasan med under julen.

Renfield (premiär 27/12)

Följ med på Nicholas Hoult, Nicolas Cage och Awkwafinas äventyr när de ger liv åt "Renfield," Draculas tjänare och intagen på sinnessjukhus i årtionden. Renfield längtar efter ett liv borta från greven, hans krav och allt blodbad som följer med dem.

December på SkyShowtime lovar att vara en månad fylld av spänning, skratt och julmys. Så tänd ljusen, svep in dig i en filt, och låt streamingfesten börja!

Fler artiklar i samma ämne: