09 juli 2024

3 min läsning

Underhållning

Februarifrossa på SF Anytime - Telia Filmbutik: Action, skräck, drama och komedi

Det är dags för ännu en månad full av filmäventyr hos SF Anytime - Telia Hyrfilmbutik! I Filmbutiken blir det en hel del spännande premiärer i en blandning av genrer, från action och skräck till drama och komedi. Här är några av de filmer du inte vill missa:

Storfilmen Wonka är bara en av alla filmer du kan se i februari på Filmbutiken genom SF Anytime. copyright

SF Anytime

Wonka
Baserad på den extraordinära karaktären från Charlie och chokladfabriken, Roald Dahls mest ikoniska barnbok och en av de mest sålda barnböckerna genom tiderna, kommer "Wonka". Filmen berättar den underbara historien om hur världens största uppfinnare, magiker och chokladmakare blev den älskade Willy Wonka vi känner till idag.

The Bricklayer (Premiär 5/2)
Aaron Eckhart och Nina Dobrev tar oss med på en nervkittlande resa genom spionvärlden i denna actionpackade thriller. En före detta CIA-agent återvänder till tjänst för att avslöja en farlig konspiration som hotar att destabilisera världen.

Cat Person (Premiär 5/2)Emilia Jones och Nicholas Braun skildrar den spännande och ibland skrämmande världen av modern dejting i detta gripande drama. En dejt tar en oväntad vändning när verkligheten inte lever upp till förväntningarna.

Aquaman and the Lost Kingdom (Premiär 8/2)
Jason Momoa återvänder som den legendariska hjälten Aquaman i denna actionfyllda uppföljare. När en uråldrig kraft hotar att förstöra världen måste Aquaman samarbeta med oväntade allierade för att rädda Atlantis och mänskligheten.

Karusell (Premiär 12/2)
Liseberg blir skådeplatsen för en mardrömslik upplevelse i denna skräckfilm där en ensamstående kvinna och hennes vänner möter oväntade faror under en natt på nöjesparken.

Tillsammans 99 (Premiär 12/2)
Lukas Moodyssons uppföljare till Tillsammans – nu har ”världens största” kollektiv, 24 år senare blivit världens minsta. Gustaf Hammarsten och Shanti Roney med flera tar oss med på en nostalgisk resa tillbaka till 1999 i denna humoristiska komedi om vänskap, förändring och drömmar som går i kras.

The Marvels (Premiär 13/2)
Ett actionfyllt äventyr där Captain Marvel och hennes allierade kämpar för att rädda universum från en nytt hot. En osannolik trio av hjältar går samman för att besegra ondskan och rädda dagen.

The Hunger Games: The Ballad of Songbirds and Snakes (Premiär 14/2)
Viola Davis och Rachel Zegler i några av rollerna. Vi tar oss tillbaka till Panems värld i denna spännande prequel som utforskar tidiga år av Coriolanus Snow och upprinnelsen till Hungerspelen.

Dicks: The Musical (Premiär 19/2)
Josh Sharp och Aaron Jackson bjuder på skratt i denna humoristiska film om två långt förlorade tvillingar som återförenas och upptäcker sina udda föräldrar.

The Exorcist: Believer (Premiär 19/2)
Ett nytt kapitel i Excorsist-serien. En skrämmande resa in i det övernaturliga när en far konfronteras med den onda som hotar att förstöra hans familj.

The Marsh King's Daughter (Premiär 26/2
Daisy Ridley och Ben Mendelsohn spelar huvudrollerna i denna gripande drama om en kvinna som måste konfrontera sitt mörka förflutna för att rädda sin familj.

Trolls 3 (Premiär 26/2)
Poppy och Kvist återvänder i detta färgstarka äventyr där de måste rädda Kvists bror och återförena sin familj. Anna Kendrick och Justin Timberlake gör rösterna i engelska orginalet.

Så gör dig redo för en filmfylld månad med SF Anytime - Telia Filmbutik i februari!