14 december 2023

2 min läsning

Underhållning

Decemberdrömmar på Netflix med kärlek, skratt och spänning i streamingens vinterland!

December är här och Netflix bjuder in oss till en månad fylld av julglädje och spännande berättelser. Från romantik och komedi till spänning och dramatik, här är några av de mest efterlängtade premiärerna och tillsammans med en mängd befintliga guldkorn får du en festlig och minnesvärd julhelg tillsammans med Netflix.

Best. Christmas. Ever! är bara en av alla härliga och mysiga julfilmer du kan uppleva på Netflix under julhelgerna 2023. copyright

Netflix

Best. Christmas. Ever! (Nu på Netflix)

När vänskap och ödet sätter tonen för julen, tar Charlotte på sig uppdraget att bevisa att hennes väns liv är för bra för att vara sant. En hjärtevärmande historia som sprider julglädje och värme.

Så blev det jul igen (premiär 6 december)

Thea och Jashan förlovade sig, och nu tar de med oss på en resa genom deras krockande kulturer och familjetraditioner. Ett underhållande julkollage med skratt och kaos.

Leave the World Behind (premiär 8 december)

En avkopplande semester vid havet förvandlas till en spännande mardröm när en cyberattack stör all elektronik. Två främlingar knackar på dörren, och mysterierna hopar sig i detta intensiva drama.

Flykten från kycklingfabriken (premiär 15 december)

När en närliggande bondgård visar sig vara i trubbel, samlar en grupp orädda kycklingar mod för att rädda dagen. En animerad äventyrsfilm för hela familjen, fylld med hjärta och humor.

Maestro (premiär 20 december)

Utforska den komplicerade kärlekshistorien mellan musiklegenden Leonard Bernstein och Felicia Montealegre Cohn Bernstein. En gripande berättelse om passion, konst och livslång kärlek.

Berlin Säsong 1 (premiär 29 december)

Följ den unge Berlin när han samlar ett team för att genomföra en spektakulär stöt i Paris. Målet? Att stjäla juveler värda 44 miljoner euro under en enda natt. En spännande serie som avslutar året med en intensiv knall.

Ladda upp med skumtomtar och julmust och luta dig tillbaka för att njuta av en månad fylld med streamingglädje och julstämning på Netflix!

Fler artiklar i samma ämne: