31 maj 2024

1 min läsning

Underhållning

BBC Nordic ersätter BBC Brit och BBC Earth i Telias tv-utbud

Från och med den 17 april 2023 kan du se dina BBC-favoriter i en ny förpackning hos Telia. Då lanseras nämligen kanalen BBC Nordic och den tillhörande streamingtjänsten BBC Nordic+.

[Ursprungligen publicerad 2023-04-17]

Nya BBC Nordic ersätter kanalerna BBC Brit och BBC Earth som inte längre kommer att sändas i de nordiska länderna. BBC Nordic kommer att samla de bästa och mest populära programmen från både BBC Brit och BBC Earth.

BBC har granskat tittarnas preferenser i de nordiska länderna och skräddarsytt programutbudet i den nya kanalen. Det betyder att tittarfavoriter som Graham Norton Show, humorprogram som QI eller Live at the Apollo, och frågesporter som Pointless eller Weakest Link följer med till BBC Nordic. Till det kommer populära underhållningsprogram som Hela England bakar och dokumentärserien Serengeti som tidigare sänts i andra BBC-kanaler.

Även playtjänsten BBC Nordic+ är anpassad för de nordiska länderna. Där kommer du att kunna streama programmen från linjärkanalen BBC Nordic men också välja bland en mängd andra BBC-producerade program inom musik, underhållning, kultur, historia och resor.

BBC Nordic och BBC Nordic+ ingår i vårt baspaket
Tv och streaming Max. Om du redan har Stor kommer dina kanaler att uppdateras automatiskt.

Se hela vårt tv- och streamingutbud på
telia.se/tv.

Fler artiklar i samma ämne: