25 mars 2024

3 min läsning

Innovation

Skaffa ett 5G-bredband hemma idag

Fiber inte längre det enda alternativet för ett riktigt bra bredband. Med vårt Mobilt bredband hemma öppnar vi upp en helt ny värld av snabb uppkoppling. Men varför bör du egentligen överväga att byta till ett 5G-bredband?

Moderna hus i urban förortsmiljö nära natur eller park. Det går numera att använda Mobilt bredband via 5G som alternativ till fiber.

Mobilt bredband hemma erbjuder en pålitlig och snabb uppkoppling, tack vare vårt 4G- och 5G-nät. Genom att dra nytta av 5G-teknologin får du ännu snabbare dataöverföring och kortare svarstider, vilket verkligen förändrar spelreglerna för internetanvändning.

Det är prisvärt, stabilt och snabbt.
Just nu får du 5G-bredbandet för endast 299 kronor i månaden med hastigheter upp till 600 megabit per sekund under hela bindningstiden på 24 månader. Därefter kostar 5G-bredbandet 399 kronor i månaden. Tänk på att placera routern i ett fönster i det vädersteck som vi rekommenderar för bäst uppkoppling.

Testa om du kan få 5G-bredband på din adress här.

Enklare att byta än vad man kan tro.
Att byta bredbandsleverantör behöver inte vara krångligt. Med Mobilt bredband hemma får du enkelhet och frihet från andra mer besvärliga installationer. Börja med att göra research för att välja rätt typ av bredband för dina behov. När du har bestämt dig, säg upp ditt nuvarande abonnemang och kontakta oss för att teckna ett nytt.

Ännu enklare att installera.
Installationen är enkel och smidig - du behöver bara ansluta routern till eluttaget och logga in med ditt lösenord. Routern skickar vi hem till dig efter du har valt Mobilt bredband hemma. Du kan dessutom ta med dig den till sommarstugan till exempel.

Det lönar sig att samla.
Genom att kombinera Mobilt bredband hemma med tv och streaming från oss får du tillgång till ett brett utbud av underhållningstjänster till ett attraktivt pris. På så sätt kan du samla allt du och din familj behöver på ett ställe, smart va?

Telia öppnar dörrarna till 5G.
Det spelar ingen roll om du bor i ett lägenhetshus som tidigare var låst till specifika tjänster eller i en nyproduktion; möjligheten till en snabb, stabil och pålitlig internetanslutning är nu inom räckhåll. Allt du behöver för att kunna använda 5G är en mobiltelefon eller en router, ett abonnemang och ett nät som stödjer 5G. Och det ska inte vara något problem, då majoriteten av Sveriges befolkning idag har tillgång till Telias 5G-nät.

Vad är 5G?
5G står för den femte generationen av mobila nätverk och representerar den senaste framstegen inom trådlöst bredband. Med sin kapacitet att leverera höga hastigheter, minimal fördröjning och förbättrad stabilitet, revolutionerar 5G inte bara användningen av mobila enheter utan även vår syn på internet.

Gejma, surfa, streama… plugga.
Med vårt 5G-bredband får du uppkoppling i hemmet utan störningar för allt du behöver och vill. Oavsett om du har en stor familj med olika intressen, bor ensam och vill spela tv-spel eller bara ser fram emot en lugn kväll framför en bra serie.

Sveriges bästa nät.
Telia som är ledande inom utrullningen av 5G-tekniken i Sverige, tar nu ytterligare ett steg genom att erbjuda mobilt 5G-bredband för hemmabruk. Oavsett om du befinner dig i en fjällstuga, i en tätort som tidigare hade begränsade bredbandsalternativ, eller i en stadslägenhet - nu har du möjlighet att få tillgång till internet via 5G i Sveriges bästa nät*

* Telias nät är bäst i test enligt det oberoende mätföretaget umlaut.

Testa om du kan få 5G-bredband på din adress här.

Fler artiklar i samma ämne: