Se SkyShowtime med Telia.

SkyShowtime är en helt ny playtjänst sprängfylld med spännande och engagerande innehåll från några av världens största filmskapare och historieberättare.

Se storfilmen Oppenheimer av Christopher Nolan på Skyshowtime i mars. Bara en av många premiärer denna månad., © 2023 Universal Studios. All Rights Reserved.

© 2023 Universal Studios. All Rights Reserved.

Skaffa SkyShowtime.

På SkyShowtime playtjänst ser du filmer och serier från Universal Pictures, Paramount Pictures, Nickelodeon, DreamWorks, SHOWTIME®, Sky Studios, Paramount+ och Peacock.

SkyShowtime

 • Senaste och bästa underhållningen från världens främsta filmstudios

 • Nya exklusiva serier och filmer, barn- och familjeunderhållning samt dokumentärer 

 • Stort bibliotek fullmatat med favoriter genom tiderna

79 kr/mån

Ingen bindningstid

SkyShowtime
Välj

Aktuellt på SkyShowtime.

SkyShowtime fortsätter att satsa mycket på exklusiva filmrättigheter.

 • Missa inte den spännande serien Kodnamn: Annika på SkyShowtime.

  Premiär för Kodnamn: Annika – SkyShowtimes nya storsatsning

  Streamingtjänsten SkyShowtime presenterar stolt sin första stora egenproducerade dramasatsning för den nordiska publiken. Morgondagens stjärnskott Sannah Nedergård, tillsammans med Ardalan Esmaili, Eva Melander och Helena Bergström, är delar av en enastående ensemble i SkyShowtimes kriminaldrama i sex delar, Kodnamn: Annika.

  Premiär för Kodnamn: Annika – SkyShowtimes nya storsatsning
 • Vi på telia intervjuade två av Kodnamn: Annikas internationella stjärnor; Pekka Strang och Clarisse Lhoni-Botte, för att dyka djupare in i deras roller och erfarenheter att jobba i en internationell produktionen som i denna storsatning av SkyShowtime.

  Konst, bedrägerier och mörka hemligheter: Möt Pekka och Clarisse från Kodnamn: Annika

  I "Kodnamn: Annika" möts konst och bedrägerier i en intrig som tar tittarna djupt in i en labyrint av mörka hemligheter. Vi satte oss ned med två av seriens internationella stjärnor, Pekka Strang och Clarisse Lhoni-Botte, för att dyka djupare in i deras roller.

  Konst, bedrägerier och mörka hemligheter: Möt Pekka och Clarisse från Kodnamn: Annika
 • I "Kodnamn: Annika" korsas gränserna mellan identiteter och länder när hemligheter och konstnärliga bedrägerier avslöjas. Vi satt ned med skådespelarna Eva Melander och Ardalan Esmaili för att prata mer om SkyShowtimes spännande serie.

  Kodnamn Annika: Dubbla identiteter och internationella intriger – möt skådespelarna i serien

  I "Kodnamn: Annika" korsas gränserna mellan både identiteter och länder när hemligheter och konstnärliga bedrägerier avslöjas. Vi satt ned med skådespelarna Eva Melander och Ardalan Esmaili för att prata mer om SkyShowtimes spännande serie.

  Kodnamn Annika: Dubbla identiteter och internationella intriger – möt skådespelarna i serien

Frågor och svar om SkyShowtime