Växla mellan 3G- och 4G-nät med ZTE MF286D

Din router ställer automatiskt om sig till det nät som ger dig bäst uppkoppling. Skulle routern inte ställa om sig kan du själv växla mellan 3G eller 4G.

1. Logga in på routern genom att skriva in adressen 192.168.32.1 i en webbläsare.

2. Logga in med dina användaruppgifter

Du loggar in lösenordet som står bakom texten Website Password på routerns undersida.

OBS! Detta är inte lösenordet till det trådlösa nätverket, utan lösenordet till routerns administrativa gränssnitt. Välj Logga in och gå vidare.

3. Välj Inställningar i mitten.

4. Välj Nätverksval.

5. Låt valet i mitten stå kvar på Automatiskt. Till höger har du en scrollista, där kan du välja att ställa in routern på att endast ansluta sig till 3G, 4G eller att routern ska välja automatiskt. När du har gjort ditt val klickar du på Verkställ.