Uppgradera från Spotify Free till Telia Spotify Premium eller Spotify Familj med mobilen

1. Aktivera Spotify från Telia

Gå in på adressen www.telia.se/aktiveraspotify och ange ditt mobilnummer och den engångskod du får via sms till det mobilnumret. Klicka på Fortsätt.

2. Uppgradera ditt gratiskonto

Välj Jag har ett Spotify Free som jag ändrar till Telia Spotify Premium (jag behåller mina spellistor) och klicka på Fortsätt.

3. Godkänn Spotifys användarvillkor och sekretesspolicy.

4. Klicka på Kom igång.

5. Hämta Spotifys app

Hämta hem Spotify-appen till din mobil eller surfplatta genom att med mobilen eller surfplattan gå in på m.spotify.com eller söka på ”Spotify” i app-butiken för Apple, Google och Windows Phone.