Skicka sms med mobilt bredband Huawei E5186

1. Öppna programmet för ditt mobila bredband

Det gör du genom att skriva in 192.168.8.1 i en webbläsare.

2. Klicka på Logga in.

3. Om en inloggningsruta visas, skriv in dina användaruppgifter

Ange admin som både användarnamn och lösenord, om du inte tidigare ändrat detta. Klicka sedan på Logga in.

4. Klicka på SMS i den övre menyn och därefter på Nytt meddelande.

5. Fyll i mottagarens mobilnummer och skriv sedan ditt meddelande. Klicka på Skicka.

Slut på surf?

För att fylla på mer surfmängd skickar du ett sms från ditt mobila bredband till 4466. Du kan välja mellan 1, 2, 3, 5 eller 10 GB.

Exempel: För 1GB extra, skicka texten 1GB till nummer 4466.

Har du Mobilt bredband kontant kan du även fylla på mer surfmängd genom att klicka här.