Koppla in mobilt bredband med usb-modem (Windows 10)

Innan du börjar

Har du ett USB-modem installerat sedan tidigare behöver du avinstallera det innan du kopplar upp dig med ditt nya modem.

1. Börja med att klicka på startmenyn nere till vänster. Tryck på inställningar och välj Nätverk & Internet.

2. Se till så att wifi är aktiverat på datorn men att datorn inte är ansluten till något nätverk. Koppla bort eventuella nätverkskablar från datorn.

3. Anslut usb-modemet till datorn

4. Tryck på Mobilt/Mobilnät till vänster i fönstret för Nätverk & Internet.

5. Tryck på det mobila bredbandet som dyker upp på skärmen.

6. Välj Anslut och knappa in simkortets pinkod om det efterfrågas.

7. Du är nu ansluten till Internet.