Koppla in mobilt bredband med usb-modem (Windows 10)

Innan du börjar

Har du ett USB-modem installerat sedan tidigare behöver du avinstallera det innan du kopplar upp dig med ditt nya modem.

1. Börja med att klicka på startmenyn nere till vänster. Tryck på inställningar och välj Nätverk & Internet.
  2. Se till så att Wi-Fi är aktiverat i datorn men att datorn inte är ansluten till något nätverk
  3. Anslut modemet till datorn
  4. Tryck på Mobilt/Mobilnät till vänster i fönstret för Nätverk & Internet
  5. Tryck på det mobila bredbandet som dyker upp på skärmen
  6. Välj Anslut och knappa in simkortets pinkod om det efterfrågas
  7. Du är nu ansluten till Internet

Att tänka på gällande Windows 10

Huawei E367 kräver att programmet Mobile Broadband installeras.
Huawei E3131 fungerar inte alltid i Windows 10.
Huawei E3276 och Huawei E353 kan behöva uppdateras i en Windowsdator. Kontakta oss för att få nya drivrutiner.
ZTE MF823 ansluter via sitt eget webbgränssnitt och inte Windows inbyggda.