Koppla in E-sim med Samsung Galaxy Watch

Vi hjälper dig att komma igång med Samsung Galaxy Watch och E-sim Klocka från Telia.

Innan du börjar

Det är viktigt att din Samsung-telefon, Galaxy Watch och ditt abonnemang har rätt förusättningar för E-sim. Kontrollera följande innan du börjar:

• Du måste ha en Samsung Galaxy Watch LTE samt en Samsung Galaxy från A, J, Note eller S-serien.

• Endast Telia Mobil och Mobil Komplett-abonnemang tecknade efter 2015-08-01 är kompatibla med E-sim Klocka. Du kan redan i dag kolla om ditt abonnemang stödjer e-sim genom att skicka ett sms med texten "Klocka" till 4466.
  1. Galaxy Wearable-appen

Öppna appen Galaxy Wearable i din Samsung-telefon.

2. Mobiltjänst för din klocka

Utan QR-kod
    En ny skärm med texten Mobiltjänst för din klocka syns nu på skärmen. Längst ned finns en rund cirkel med texten Jag har en QR-kod eller aktiveringskod bredvid. Klicka på cirkeln och därefter på Nästa

Med QR-kod
    Scanna QR-koden med hjälp av din kamera i Galaxy Wearable-appen. Klicka sedan på Anslut.

3. Logga in på Mitt Telia

Du blir ombedd att logga in på Mitt Telia för att verifiera dig. Du kan antingen logga in med ditt användarnamn och lösenord, eller genom att använda Mobilt Bank-ID.

Har du glömt ditt lösenord, inte har tillgång till Mobilt Bank-ID eller saknar ett konto sedan tidigare klickar du här.

4. Slutför din beställning Du får nu information om att genomföra din beställning i klockan. Du bockar i rutan Jag godkänner och klickar därefter på Köp-knappen.
  5. Mobiltjänst för din klocka

Du kommer nu tillbaka till sidan Mobiltjänst för din klocka där du får frågan om du vill ansluta din klocka till Telias nät. Klicka på Anslut nere i det högra hörnet.

Det tar några sekunder för klockan att genomföra anslutningen. När det står Klar nere i det högra hörnet klickar du där.