Zitius med annat till kopplingsskåp

1. Koppla din dator eller din router till ditt inkommande uttag

Leta reda på vilket som är ditt inkommande uttag. Det brukar oftast heta ”WAN” eller ”Ink”.

Anslut din dator genom att koppla en kabel från ditt inkommande uttag till nätverksuttaget på din dator.

För att ansluta flera datorer eller anlsuta trådlöst behöver du en router.

Koppla en kabel från ditt inkommande uttag till din inkommande uttag på din router. Inkommande uttag på router heter ofta ”WAN” eller ”Internet

Om du saknar router kan du beställa det här.

Du kan även välja att flytta föra vidare ditt inkommande uttag till ett annat rum. Uttaget märkt exempelvis ”1” i ditt kopplingsskåp hör ihop med det andra uttaget som också är märkt ”1”, och finns i ett annat rum.

Koppla en nätverkskabel från ditt inkommande uttag till exempelvis ”1” så kan du koppla din router in det rum med uttag märkt ”1”.

För mer information, klicka här.