Koppla in bredband via stadsnät med annat på Allied Telesyn

1. Koppla din dator eller din router till ditt inkommande uttag

Anslut din dator genom att koppla en kabel från valfri LAN 1 på din Raycore Telesyn till nätverksuttaget på din dator.

För att ansluta flera datorer eller anlsuta trådlöst behöver du en router.

Koppla en kabel från LAN 1 din Alled Telesyn till ditt inkommande uttag på din router. Inkommande uttag på router heter ofta ”WAN” eller ”Internet”

Om du saknar router kan du beställa det här.