Södertälje: Koppla in bredband med Smart Wifi-router i LAN-uttag

1. Koppla din dator eller din router till ditt inkommande LAN-uttag

Koppla en nätverkskabel från inkommande LAN-uttag till nätverksuttaget på din router som kan heter ”WAN”.

Här är en guide för att ansluta till wifi.

Vill du inte ansluta via wifi kopplar du en nätverkskabel från inkommande LAN-uttag till nätverksuttaget på din dator.

Har du fler LAN-uttag installerade i din bostad kan du ha ett kopplingskåp. För mer information klicka här.