Övik Energi: Koppla in bredband med egen utrustning på CTS 3012

Det här behöver du för att koppla in bredband:

• Din CTS 3012 behöver vara igång och lampan FO Link/Act behöver lysa.
  1. Koppla din dator eller din router till din CTS 3012

För att surfa via wifi behöver du en router, om du saknar en kan du beställa en Netgear R6220 här (öppnas i nytt fönster).
    Koppla en nätverkskabel från LAN1 på din CTS 3012 till uttaget på din router som kan heta ”WAN” eller ”Internet”.

Här är en guide för att ansluta till wifi.

Vill du inte ansluta via wifi kopplar du en nätverkskabel från LAN1 på din CTS 3012 till nätverksuttaget på din dator.