IP-ONLY: Koppla in bredband med egen utrustning på Inteno

Det här behöver du för att koppla in bredband:

• Din Inteno behöver vara igång och lampan WAN behöver lysa.
  1. Koppla din dator eller din router till din Inteno

För att surfa via wifi behöver du en router, om du saknar en kan du beställa en Netgear R6220 här (Öppnas i ny flik).
    Koppla en nätverkskabel från valfri LAN-port på din Inteno till uttaget på din router som kan heta ”WAN” eller ”Internet”.

Här är en guide för att ansluta till wifi.

Vill du inte ansluta via wifi kopplar du en nätverkskabel från valfri LAN-port på din Inteno till nätverksuttaget på din dator.

2. Fler tips

Koppla in bredbandstelefoni
    Vill du även koppla in bredbandstelefoni? Följ den här guiden.

Koppla in tv
    Ska du även koppla in tv? Följ den här guiden.