Halmstad Stadsnät: Koppla in bredband med egen utrustning i LAN-uttag

1. Koppla din dator eller din router till ditt inkommande LAN-uttag

För att surfa via wifi behöver du en router, om du saknar en kan du beställa en Netgear R6220 här (öppnas i ny flik).
    Koppla en nätverkskabel från ditt inkommande LAN-uttag till nätverksuttaget på din router som kan heta ”WAN” eller ”Internet”.

Här är en guide för att ansluta till wifi.

Vill du inte ansluta via wifi kopplar du en nätverkskabel från inkommande LAN-uttag till nätverksuttaget på din dator.

Har du fler LAN-uttag installerade i din bostad kan du ha ett kopplingskåp. För mer information klicka här.

2. Fler tips

Koppla in bredbandstelefoni
    Vill du även koppla in bredbandstelefoni? Följ den här guiden.

Koppla in tv
    Ska du även koppla in tv? Följ den här guiden