Koder för tv från Telia

Det finns fyra olika koder för tv från Telia. Du behöver dessa för att aktivera och administrera dina tv-tjänster. Aktiveringskoder till din tv-box kommer att skickas till dig med post och via sms. Vill du se dina koder på Mitt Telia, följ guiden nedan.

De första koderna du behöver är identifikationskoden och kontrollkoden, som du använder för att aktivera din tv-box första gången. Pinkod 1 används för att hyra film och starta vissa program, som till exempel en hockeymatch från vår tjänst Pay-per-view. Pinkod 2 används för att hyra film från kategorin ”Vuxet”.

1. Logga in på Mitt Telia. Du loggar enkelt in med BankID eller så skapar du ett konto om du inte har det sedan tidigare.

2. Klicka på Koder i huvudmenyn på Mitt Telia.

3. Under Mina koder väljer du ditt tv-abonnemang och trycker på Visa koder för att visa de olika tv-koderna.

Se dina tv-koder

Du kan se alla dina tv-koder direkt inne på Mitt Telia.