Installera AirTies Premium Wifi

AirTies är en wifi-lösning som med hjälp av flera extendrar ger dig stabil täckning i alla rum hemma. Du ansluter extendrarna till din befintliga Telia-router.

Det här behöver du:

• En Wifi-router (t.ex. TG799vac xtream, TG799vac eller TG789)
  • AirTies Premium Wifi (tre extendrar)
  • Strömadapter och nätverkskabel (ingår)
  1. Ta bort skyddsplasten och anslut en extender till nätverket

Börja med att ta bort skyddsplasten, det är viktigt att hålla ventilationshålen fria så att extendrarna inte blir överhettade.

Placera en extender (vilken som) nära din router och koppla en nätverkskabel från en av de gula portarna till en av routerns gula portar.

2. Koppla extendern till ett eluttag och starta den

Anslut strömadaptern till extendern och ett eluttag. Starta den genom att trycka på knappen Power på baksidan.

3. Vänta på att Power-lampan lyser vitt

Power-lampan på framsidan ska nu börja blinka i vitt. Vänta tills den lyser med ett fast vitt sken, det kan ta ett par minuter.

4. Ladda ner appen AirTies Wifi

Du hittar appen AirTies Wifi på App Store och Google Play. När du har laddat ner den kan du fortsätta med installationen av de övriga extendrarna i appen.