Installera AirTies Premium Wifi

AirTies är en wifi-lösning som med hjälp av flera extendrar ger dig stabil täckning i alla rum hemma. Du ansluter extendrarna till din befintliga Telia-router.

Det här behöver du:

  • En Wifi-router (t.ex. F@st 5370 Sagemcom, TG799vac Xtream, TG799vac)
  • AirTies Premium Wifi (två eller fler extendrar)
  • Strömadapter och nätverkskabel (ingår)
  1. Ta bort skyddsplasten och anslut en extender till nätverket Börja med att ta bort skyddsplasten, det är viktigt att hålla ventilationshålen fria så att extendrarna inte blir överhettade. 
    Placera en extender (vilken som) nära din router och koppla en nätverkskabel från en av de gula portarna till en av routerns gula portar. 
  2. Koppla extendern till ett eluttag och starta den Anslut strömadaptern till extendern och ett eluttag. Starta den genom att trycka på knappen Power på baksidan.
  3. Vänta på att Power-lampan lyser vitt Power-lampan på framsidan ska nu börja blinka i vitt. Vänta tills den lyser med ett fast vitt sken, det kan ta ett par minuter.
  4. Ladda ner appen AirTies Wifi Du hittar appen AirTies Wifi på App Store och Google Play. När du har laddat ner den kan du fortsätta med installationen av de övriga extendrarna i appen.

Spara eller dela den här guiden

Ange din e-post så mejlar vi en länk till den här guiden.

{{shareGuideController.model.emailStatusMessage}}

Ange ditt mobilnummer så skickar vi en länk till den här guiden.

{{shareGuideController.model.smsStatusMessage}}

Vad tycker du om den här sidan?

Observera att detta bara gäller synpunkter ang. förbättringar av Telia.se. Vi hanterar inte kundärenden. Alla synpunkter sparas.

Klar

Tack för ditt bidrag!

SÖK SUPPORT