Hyr film med tv från Telia

Med tv från Telia kan du enkelt hyra film. Du väljer bland tusentals titlar och hyr dem direkt via fjärrkontrollen.

1. Tryck på knappen MENU på fjärrkontrollen och välj sedan Filmbutiken.

2. I den vänstra menyn kan du välja bland tillgängliga titlar, kategorier eller topplistor. Du kan också söka efter en specifik film genom att trycka på den gula knappen på din fjärrkontroll.

3. När du valt vilken film du vill hyra trycker du OK på fjärrkontrollen. Du får då upp information om filmen samt vad filmen kostar att hyra.

4. Tryck sedan på OK på din fjärrkontroll.

Om du har aktiverat PIN-kod för att hyra film skall du här ange PIN-kod 1. Dina tv-koder hittar du på Mitt Telia.

Denna inställning slår du av/på genom att trycka Meny> Inställningar> Hyr med PIN-kod.

5. Köpet är genomfört och filmen startar automatiskt.

Tips! Om du vill se vilka filmer du har hyrt så kan du göra det under ditt tv-abonnemang på Mitt Telia.

Hur länge hyr jag filmen?

Du har tillgång till hyrfilmen i 48 timmar. Du kan när som helst stoppa filmen och byta kanal. För att starta filmen trycker du på 0-knappen på fjärrkontrollen.

Hyrfilmer med vuxet innehåll från kategorin Xotix kommer inte att starta när du trycker på 0-knappen på fjärrkontrollen. Dem startar du istället genom att söka upp dem igen i filmbutiken. Du behöver då ange pinkod 2.

Sportmatcher får du tillgång till cirka 15 minuter innan start. De eftersänds inte.