Logga in på Huawei B525, E5186, E5573C, E5577cs, E5770S

1. Öppna en webbläsare

Skriv in ip-adressen 192.168.8.1 i adressfältet och tryck på enter.

2. Logga in

Logga in i övre högra hörnet, om du inte tidigare gjort egna inställningar använder du de här uppgifterna:

Användarnamn: admin
    Lösenord: admin
    Obs! Har du en Huawei B525 hittar du lösenordet på routerns undersida.

Om det är första gången du loggar in i gränssnittet kommer du till en "kom igång-installation". Följ instruktionerna eller tryck på Nästa utan att göra några ändringar.

3. Klicka på Inställningar i den lila menyn, välj sedan Wifi i menyn till vänster och klicka på Basinställningar.

Obs! På E5186 / E5573C / E5577cs / E5770S heter det WLAN och inte Wifi i inställningar

För att byta namn på nätverket skriver du det nya namnet i fältet SSID.

Vill du ändra lösenordet skriver du det nya lösenordet i fältet WiFi-nyckel. Klicka sedan på Verkställ.