Fabriksåterställ wifi-router

En fabriksåterställning kan vara ett bra sätt för att avhjälpa fel på dina bredbandstjänster. Detta oavsett om problemen rör bredbandstelefoni, bredband eller tv. Din router återställls och får tillbaka sina ursprungliga inställningar.

TG 789

Håll inne resetknappen på din wifi-router i minst tio sekunder eller tills powerknappen lyser rött.

Routern kommer sedan starta på nytt. Vid en fabriksåterställning kan det dröja upp till 30 minuter innan dina bredbandstjänster fungerar igen. För att komma åt att hålla inne resetknappen behöver du ett tunt föremål, t. ex. ett gem eller penna.

TG 799 / TG 799vac

Håll inne resetknappen i minst tio sekunder eller tills alla lampor på routerns ovansida har slocknat. På wifi-routern TG799 sitter reset-knappen på sidan av routern och på TG 799vac sitter reset-knappen på baksidan.

Äldre modeller

Har du en äldre vit wifi-router som heter Thomson 784, finner du resetknappen på modemets högra sida. På modellen 787 sitter resetknappen på routerns baksida. Håll inne resetknappen i minst tio sekunder eller tills dess att alla lampor på routerns ovansida slocknat.