Byt identifikationskoder för tv från Telia

Innan du börjar

När du byter identifikationskoder för din tv, behöver du ha din nya identifikations- och kontrollkod tillhands. Du hittar koderna på Mitt Telia eller i den värdehandling som du fick hem när du beställde tjänsten.

1. Tryck på knappen Menu på din fjärrkontroll.

2. Flytta markören till Inställningar. Klicka på OK

3. Flytta ner markören till Systeminställningar. Tryck sen över markören till höger och välj Ta bort användarkoder.

4. Digitalboxen startar om

Du kommer att behöva skriva in dina nya koder för att aktivera tv-tjänsten igen.