Betala med e-faktura

Med Telia e-faktura får du en elektronisk faktura skickad direkt till din internetbank, vi skickar aldrig ut fakturor via e-post. Du slipper pappersfakturan och väljer du atomatisk betalning av fakturan behöver du inte ens tänka på den – fakturan betalas automatiskt på förfallodagen. Med e-faktura slipper du fakturaavgiften. Har du ingen internetbank kan du ha autogiro, den har ingen fakturaavgift för mobila tjänster.

Beställ e-faktura på Mitt Telia

Logga in, klicka på Fakturor och scrolla ner till E-faktura & Autogiro under Fakturainställningar. Du kan logga in med Bank-ID. Klicka på Beställ e-faktura för önskat abonnemang. Obs, du måste ha en internetbank.

Beställ e-faktura via din internetbank

  1. Logga in på din internetbank och välj e-faktura.
  2. Sök på Telia när du ska lägga till företag som du önskar e-faktura från.

Automatisk betalning av e-faktura: De flesta banker erbjuder automatisk betalning av din e-faktura – läs mer hos din bank. 

Avisering om ny faktura: I din internetbank kan du anmäla avisering om e-faktura så att du får ett sms eller mejl när du har fått en ny faktura. Vi har guider för de största bankerna här.

Vill du betala i någon annans ställe?

Vill du betala med e-faktura i någon annans ställe, kontakta dennes bank angående möjligheten att få en fullmakt. Flera, men inte alla, banker erbjuder detta.

Se dina betalningssätt

Om du är osäker på om du har e-faktura eller autogiro kan du se det inloggad på Mitt Telia.

Spara eller dela den här guiden

Ange din e-post så mejlar vi en länk till den här guiden.

{{shareGuideController.model.emailStatusMessage}}

Ange ditt mobilnummer så skickar vi en länk till den här guiden.

{{shareGuideController.model.smsStatusMessage}}

Vad tycker du om den här sidan?

Observera att detta bara gäller synpunkter ang. förbättringar av Telia.se. Vi hanterar inte kundärenden. Alla synpunkter sparas.

Klar

Tack för ditt bidrag!

SÖK SUPPORT