Betala med e-faktura

Med Telia e-faktura får du en elektronisk faktura skickad direkt till din internetbank. Du sparar på miljön och slipper också eventuell fakturaavgift. Letar du också efter autogiro?

Beställ e-faktura via Mitt Telia

Logga in på Mitt Telia – allt du behöver är ett BankID.

Klicka på Fakturor och scrolla ner till E-faktura & Autogiro under Fakturainställningar. Här kan du välja Beställ e-faktura för ditt abonnemang.

Beställ Telia e-faktura via din internetbank

1. Logga in på din internetbank och välj e-faktura.
  2. Sök på TeliaSonera när du ska lägga till företag som du önskar e-faktura från.
  3. För fakturor som gäller mobiltelefoni eller mobilt bredband väljer du TeliaSonera Mobil/mobiltbredband. För telefoni, bredband och tv så väljer du TeliaSonera Fasttelefon/bredband i din internetbank. För fakturor gällande Delbetalning väljer du TeliaSonera Finance delbetalning.

Avisering om ny faktura

I din internetbank kan du anmäla avisering om e-faktura så att du får ett sms eller mejl när du har fått en ny faktura. Vi har guider för de största bankerna här.

Se dina betalningssätt

Om du är osäker på om du har e-faktura eller autogiro kan du se det inloggad på Mitt Telia.