Betala med e-faktura

Med Telia e-faktura får du en elektronisk faktura skickad direkt till din internetbank. Du slipper också alla fakturaavgifter.

Beställ Telia e-faktura via din internetbank

1. Logga in på din internetbank och välj e-faktura.
  2. Sök på TeliaSonera när du ska lägga till företag som du önskar e-faktura från.
  3. För fakturor som gäller mobiltelefoni eller mobilt bredband väljer du TeliaSonera Mobil/mobiltbredband. För telefoni, bredband och tv så väljer du TeliaSonera Fasttelefon/bredband i din internetbank. För fakturor gällande Delbetalning väljer du TeliaSonera Finance delbetalning.

Beställ e-faktura via Mitt Telia

Logga in på Mitt Telia, gå till Fakturor och Fakturainställningar. Klicka på Betalningssätt. Klicka på Beställ e-faktura

Avisering om ny faktura

I din internetbank kan du anmäla avisering om e-faktura så att du får ett sms eller mejl när du har fått en ny faktura. Vi har guider för de största bankerna här.

Se dina betalningssätt

Om du är osäker på vilka betalningsätt du har på dina fakturor hos Telia, så kan du se det inloggad på Mitt Telia under Fakturainställningar.