Avaktivera pinkod för routern ZTE mf910d

1. Öppna en webbläsare och skriv in ip-adressen 192.168.32.1 i adressfältet.

Webbläsaren är det program du öppnar Internet med, t ex Internet Explorer, Safari, Chrome eller Firefox.

2. Fyll i routerns lösenord.

På routerns inloggningssida skriver du in lösenordet för routern (inte wifi-lösenordet). Om du inte ändrat lösenordet är det admin.

3. Koppla ned datorn från internet och välj Inställningar.

Om du är ansluten till internet, koppla ned genom att klicka på knappen Koppla ned.. När du är nedkopplad väljer du sedan Inställningar i toppmenyn.

4. Välj Enhetsinställningar i vänstermenyn.

5. Välj Hanterring av PIN-kod i vänstermenyn.

6. Inaktivera pinkoden.

Klicka i radioknappen för att Inaktivera pin-koden och fyll sedan i pinkoden för simkortet. Klicka därefter på knappen Verkställ.

7. Avaktiveringen är klar.

Nu är pinkoden avaktiverad, vilket betyder att den behöver inte fyllas i varje gång du ansluter till Internet.