Avaktivera pinkod för Huawei E3351 och E3372

1. Öppna en webbläsare och skriv in ip-adressen 192.168.8.1 i adressfältet.

Webbläsaren är programmet du använder för att surfa på internet, t ex Internet Explorer, Safari, Chrome eller Firefox.

2. Välj Inställningar i toppmenyn.

3. Välj Säkerhet i vänstermenyn.

4. Välj sedan Hantera PIN-kod i vänstermenyn.

5. Välj Avaktivera i rullgardinsmenyn och fyll i pinkoden för simkortet. Klicka sedan på Verkställ.

6. Nu kan du ansluta till Internet utan att ange pinkoden varje gång.