Ställ in rätt lokalkanal

För Telia Play: För att ändra lokalkanal när du är inloggad via webbläsare. gå in under Profil och välj Inställningar. För Telia Plays appar på iPhone/iPad, Android eller LG TV ändrar du detta direkt under Profil, har du en Apple TV ändrar du under "Min Sida".

Ställ in lokalkanal

Ett illustrerat kugghjul

Ändra inställningar

Tryck på knappen MENU på din fjärrkontroll och välj sedan Inställningar i den vänstra menyraden. Välj därefter Inställningar.

En bild föreställande en tv

Välj lokalkanal

Gå till Kanaler under enhetsinställningar och välj sedan SVT lokalkanal eller TV4 lokalkanal beroende på vilken du vill ställa in.

En illustrerad bild av jordklotet

Välj lokalsändning

Välj vilken lokalsändning som är aktuell för dig och tryck därefter på OK på fjärrkontrollen.