Ändra lokalkanal för din tv

Så här gör du för att välja eller ändra lokalkanal som visas via din tv-box.

1. Tryck på knappen MENU på fjärrkontrollen.

Klicka här för en detaljerad beskrivning av din fjärrkontroll.

2. Välj sedan INSTÄLLNINGAR i botten av menyraden.

3. Bläddra ner och välj SVT lokalkanal eller TV4 lokalkanal beroende på vilken du vill ställa in.

4. Välj vilken lokalsändning som är aktuell för dig och tryck på OK på din fjärrkontroll.

5. Om den lokalkanal som du vill ha inte syns i menyn behöver du kontakta vår support på 90 200.