Ändra lokalkanal för din tv

Så här gör du för att välja eller ändra lokalkanal som visas via din tv-box.

1. Tryck på knappen MENU på fjärrkontrollen och välj sedan Inställningar.

2. Bläddra ner och välj SVT lokalkanal eller TV4 lokalkanal beroende på vilken du vill ställa in.

3. Välj vilken lokalsändning som är aktuell för dig och tryck på OK på din fjärrkontroll.

4. Om den lokalkanal som du vill ha inte syns i menyn behöver du kontakta vår support på 90 200.