Aktivera Telia Play

För att kunna använda Telia Play behöver du först aktivera tjänsten. Det gör du genom att klicka på aktiveringslänken som har skickats till dig via mejl eller sms. Du kan också aktivera Telia Play på Mitt Telia, följ då guiden nedan.

1. Logga in på Mitt Telia. Under Mina Abonnemang klickar du på Telia Play

2. Klicka på Aktivera Telia Play.

3. Fyll i dina uppgifter och välj ett användarnamn. Godkänn därefter våra villkor och klicka på Aktivera.

4. Ditt konto på Telia Play är nu aktivt. Du kan nu logga in på Telia Play eller ladda ner appen för iOS eller Android.