Telias mobilnät är bäst i test. Igen.

För andra året i rad har P3, det världsledande företaget för oberoende kvalitetstester av mobilnäten, utfört sina tester i Sverige. Enligt deras senaste rapport har Telias mobilnät gått från jättebra till superbra och är (fortfarande) bäst i Sverige.

Hur fungerar mobilnätet när du pratar, surfar och streamar, och i vilken utsträckning drar du som kund nytta av alla dessa möjligheter? De är några av de frågor som P3 undersökt när de testat alla mobiloperatörers nät i städer, mindre orter och anslutande vägar. Årets tester har inkluderat mer än 4 miljoner människor eller nära hälften av Sveriges befolkning.

Vi är enormt stolta över att kunna berätta att vi har överträffat alla resultat, särskilt när det gäller surfupplevelsen. Vårt mobilnät håller dessutom internationell toppklass vilket visar att våra miljardsatsningar på nätet ger dig något alldeles extra. Så oavsett om du brukar streama serier, posta selfies, koppla upp dina möten eller ringa kompisar så är vi glada över att du kan göra det i Sveriges testvinnande mobilnät!

Läs mer om mätningen här.

Inte kund ännu? Surfa in på telia.se och se om du hittar något som förenklar ditt uppkopplade liv!