14 augusti 2023

2 min läsning

Underhållning

Spännande augustipremiärer på TV4 Play: Nya serier och mycket underhållning.

Från och med den 14 augusti flyttar C More in hos TV4. Två bra streamingtjänster blir en. Se fram emot många nya premiärer på TV4 Play framöver. Här är en överblick på några av de höjdpunkter som kommer att lysa upp skärmen i slutet av augusti.

Spännande augustipremiärer på TV4 Play: Nya serier och mycket underhållning.

TV4

Mara Wern - Säsong 9 (Premiär: 14/8)

Kriminaldrama på högsta nivå! Följ med den envetna polisen Maria Wern, spelad av den fantastiska Eva Röse, när hon löser brott på Gotland. Tillsammans med kollegorna Hartmann och Arvidsson drar hon sig inte för att använda okonventionella metoder för att ta itu med varje fall som hamnar på hennes bord. Serien är baserad på karaktärer skapade av författaren Anna Jansson.

IDOL 2023 (seriestart: 28/8)

Musikälskare, håll er redo! Det är dags för ännu en säsong av IDOL, där musikdrömmar går i uppfyllelse. Följ med i spänningen från de första mötena med idoljuryn till de nervösa kvalomgångarna och de spektakulära fredagsfinalerna. En riktig musikalisk rysare!

Halv åtta hos mig (seriestart: 28/8)

Matfantaster, detta är er tid att glänsa! Fyra personer turas om att bjuda hem varandra på middag varje vecka i detta populära tävlingsprogram. Allt är lika viktigt, från presentationen av menyn till inköpen, matlagningen och dukningen. En av värdarna kammar hem en summa pengar efter att ha fått högst betyg från sina gäster.

Välkommen hem - Rinkeby United (seriestart: 31/8)

En inspirerande dokumentärserie som följer Rinkeby United FC i deras strävan att klättra i seriesystemet. Laget har ett nobelt syfte - att vara en positiv kraft för Rinkeby, motverka destruktivitet och kriminalitet. För Rinkeby är detta lag mer än bara fotboll, det är stolthet och en viktig del av stadsdelen.

Det är spännande tider på TV4 Play. Låt augusti bli en månad fylld av spännande serier, musik och matglädje!

Läs mer om vad det innebär att C More flyttar in hos TV4.

Här finns en överblick på programpaket där utbudet från TV4 Play ingår.

Av olika anledningar byter våra programpaket namn först den 29 augusti – då alla paketnamn som innehåller C More i namnet blir TV4. Det är TV4 Play du får när du beställer paketen från den 14 augusti.

Fler artiklar i samma ämne: