15 maj 2024

2 min läsning

Underhållning

Hösten på Netflix: Många spännande premiärer du inte vill missa

Med hösten i sikte har streamingtjänsten Netflix förberett ett rikt och varierat utbud av nya serier och filmer som kommer att få dig att både tänka och skratta. Här är en översikt över de spännande titlar som Netflix erbjuder oss i början av hösten 2023.

Ragnarök Säsong 3 har premiär den 24/8 på Netflix. Möt den sista striden när gudar och jättar ställs mot varandra. Magne kämpar för att undvika sitt förutbestämda öde när obevekliga krafter smider nya planer.

Netflix 2023

Ragnarök Säsong 3 (Premiär: 24/8)

Möt den sista striden när gudar och jättar ställs mot varandra. Magne kämpar för att undvika sitt förutbestämda öde när obevekliga krafter smider nya planer.

Heart of Stone (Streamar nu)

Följ med en agent som arbetar för en global fredsorganisation när hon försöker stoppa en hackare från att stjäla organisationens farligaste vapen. En rafflande historia om intriger och spänning.

At Home With The Furys Säsong 1 (Streamar nu)

Upptäck den roliga och varma dokusåpan om den obesegrade tungviktsmästaren Tyson Fury när han drar sig tillbaka från boxningen för att njuta av sitt annorlunda familjeliv.

Who is Erin Carter? Miniserie (Premiär: 24/8)

En brittisk kvinnas liv i Barcelona tar en oväntad vändning när ett rån avslöjar hennes hemlighet och våldsamma förflutna. En berättelse som tar oss med på en spännande resa genom hemligheter och intriger.

Älskade barn Miniserie (Premiär: 7/9)

Efter att en gåtfull kvinna flyr från fångenskap inleder polisen en utredning om ett gammalt fall med en försvunnen person. En gripande historia om mörka hemligheter och olösta mysterier.

Tapie Säsong 1 (Premiär: 13/9)

Följ den fascinerande och kontroversiella resan för en arbetarklassman som blir en inflytelserik offentlig person i Frankrike. En film som bygger på Bernard Tapies liv och öden.

Sex Education Säsong 4 (Premiär: 21/9)

Otis och vännerna är tillbaka med ännu mer komplicerade kärleksrelationer och knasiga äventyr när de navigerar genom skolans värld av sex och tonårsproblem.

Spy Kids: Armageddon (Premiär: 22/9)

Barn till två hemliga agenter måste samarbeta för att rädda sina föräldrar och världen i denna spännande och familjevänliga äventyrsfilm.

Nowhere (Premiär: 29/9)

Följ en gravid kvinna som kämpar för överlevnad efter att ha flytt från ett totalitärt land. Fast i en drivande container på öppet hav måste hon navigera genom svårigheter och faror.

Med dessa lockande titlar har Netflix verkligen skapat ett mångsidigt utbud så här i början av hösten. Oavsett om du är ute efter spänning, drama eller skratt finns det något för alla. Sätt dig bekvämt och njut av dessa berättelser som kommer att förgylla din streamingupplevelse!

Netflix ingår i flera av våra tv- och streamingpaket.
All Film & Serier från Netflix, TV4 Viaplay & HBO Max är vårt mest kompletta tv- och streamingpaket för film- och serieälskaren.

Fler artiklar i samma ämne: