20 oktober 2023

2 min läsning

Underhållning

Fantastiska film- och seriepremiärer exklusivt på SkyShowtime i september 2023.

September är månaden då spänning, skräck och fantasy tar över din skärm med en rad heta premiärer, exklusivt på SkyShowtime. Ett otroligt underhållningsutbud som kommer att få dig att sitta på helspänn. Här är en titt på några av de mest efterlängtade filmerna och serierna som kommer att fängsla dig denna månad.

Poker Face på SkyShowtime är en mysterie-serie som följer Charlie Cale som har en extraordinär förmåga att avslöja när någon ljuger.

SkyShowtime 2023

Poker Face (Premiär: mitten av september)

En mysterie-serie som följer Charlie Cale (Natasha Lyonne), som har en extraordinär förmåga att avslöja när någon ljuger. Hon ger sig ut på vägarna i sin Plymouth Barracuda och stöter på nya karaktärer och märkliga brott som hon inte kan låta bli att lösa.

Kodnamn: Annika (Premiär: slutet av september)

En ny orginalserie, som är den första svensk-finska produktionen för SkyShowtime. Kriminaldramat i sex delar, skapat av Mia Ylönen och Aleksi Bardi. Kodnamn: Annika tar dig med bakom kulisserna i den dolda världen med konstbedrägerier på hög nivå och utforskar hur det är att leva med en dubbel identitet. I den ledande rollen ser vi Sannah Nedergård (Yellow Sulphur Sky) som den finska konstbedrägeriutredaren Emma/Annika och det här är hennes första huvudroll i en dramaserie.

Dungeons & Dragons: Honor Among Thieves (Premiär: 12 september)

Baserad på det populära rollspelspelet Dungeons & Dragons, följer filmen en charmig tjuv och ett oväntat gäng äventyrare som ger sig ut på ett episkt uppdrag för att återfinna en förlorad relik. Men saker går farligt fel när de hamnar i konflikt med fel personer. Stjärnor som Chris Pine, Michelle Rodriguez, Regé-Jean Page, och många fler.

M3gan (Premiär: 13 september)

Exklusivt på SkyShowtime går den omtalade skräckfilmen upp. En robotingenjör på ett leksaksföretag bygger en livsliknande docka som börjar få sig ett eget liv.

Eight for Silver (Premiär: 29 september)

I 1800-talets Frankrike hotar en mystisk och möjligt övernaturlig fara en liten by. Patologen John McBride anländer för att undersöka faran - och för att utöva excorcism på några av sina egna demoner.

Fashion House (Premiär: 20 september)

Följ de enastående resorna för tre av de största modehusen genom tiderna - Gucci, Versace och Burberry. Varje avsnitt berättas av modeinsiders som varit en del av varje modehus hjärta.

September kommer verkligen vara en månad att se fram emot på SkyShowtime med många spännande och skräckfyllda premiärer.

Passa på att skaffa SkyShowtime nu.

Fler artiklar i samma ämne: