29 februari 2024

2 min läsning

Livsstil

Skaffa dig överblick - skapa en Telia-familj

Många personer i hushållet innebär många abonnemang att hålla reda på. Här är ett tips: Med den nya kostnadsfria familjevyn i Mitt Telia kan du se hela hushållets samlade innehav. Vi kallar det för Telia-familj.

Vänner tittar på tv tillsammans i soffan och skrattar väldigt mycket.

Om man är flera i familjen kan det vara knepigt att få full överblick alla abonnemang och tjänster. Någon kanske står på bredbandet medan någon annan har huvudabonnemanget för mobilerna – och sen gäller det att hålla reda på alla abonnemang och surfpotter.

För att göra det här lite enklare har vi skapat en ny funktion i Mitt Telia som vi kallar för
Telia-familj. Den gör det möjligt för hushåll med flera personer att:

  • Få överblick över alla sina tjänster.

  • Se all information på ett ställe.

  • Utnyttja en fri förmån (under förutsättning att hushållet tillsammans har bredband och mobilabonnemang på minst 15 GB från Telia).

Förutom att skapa ordning och reda löser det här också problemet med att vissa hushåll inte kunnat utnyttja den fria förmån de har rätt till eftersom mobilabonnemang och bredband stått skrivna på två olika personer. Hushållsvyn Telia-familj gör att ni kan se ert samlade innehav och därmed ta del av någon av våra fria förmåner (läs mer om förmåner).

Låter det här som något för just er? Du skapar gruppen genom att logga in på Mitt Telia och navigera till
Mitt konto och Kontoinställningar. Bjud in de personer du bor med. När de har accepterat din inbjudan kan ni se hushållets samlade Telia-engagemang under fliken Abonnemang eller välja en förmån under Mina förmåner.

P.S. Det kostar inget extra heller.

Fler artiklar i samma ämne: