27 februari 2024

2 min läsning

Livsstil

Så aktiverar du Trygghetspaketet på nolltid

Telia Trygghetspaket ger dig allt från säkra banköverföringar och lösenordshanterare till försäkring och juridiskt stöd. Men det gör ingen nytta om du inte aktiverar det. Kom igång snabbt och enkelt!

Kvinna och barn tittar på en surfplatta.

Med Telia Trygghetspaket får du ett brett skydd för dig själv och dina nära och kära. Paketet skyddar upp till 25 enheter och funkar på mobiler, surfplattor och datorer.

En del av skyddet börjar gälla så fort du köpt Trygghetspaketet, nämligen försäkringen. Den täcker juridisk hjälp och rättegångskostnader om någon skulle kapa och använda dina kortuppgifter online.

Men för att kunna skydda dina enheter och utnyttja alla de andra smarta funktionerna behöver du installera och aktivera Trygghetspaketet där du vill använda det. Och det är lyckligtvis väldigt enkelt.

Så kommer du igång med Trygghetspaketet

När du köper Trygghetspaketet får du strax efter beställningen ett installationsmail från Telia (avsändaradressen är safeavenue@f-secure.com) för att installera Telia Trygghetspaket på t.ex din mobiltelefon.

Du kommer igång genom att:

  • Klicka på "Ladda ned Telia Trygg" i mejlet du fått.

  • Länken tar dig till Appstore om du har iPhone och till Google Play om du har en Android-mobil.

  • Följ installationsflödet och fyll i inloggningsuppgifterna när de efterfrågas (uppgifterna står längst ned i mejlet du fick).

  • Surfa säkert! Du kan installera Trygghetspaketet påalla familjens mobiler, surfplattor och datorer så att alla är skyddade. (Se våra supportsidor för instruktioner.)

Video: Så installerar du Trygghetspaketet

Följ instruktionerna i videorna här nedanför så är du igång på ingen tid (eller inte mer än ett par minuter i alla fall).

Video: Så här installerar du Trygghetspaketet på din mobil

Video: Så här installerar du Trygghetspaketet på din surfplatta

Video: Så här installerar du Trygghetspaketet på din dator

Fler artiklar i samma ämne: