Välj ljudbok i Storytel via Android

1. Logga in i Storytel-appen.

2. Hitta intressanta ljudböcker

Under fliken Boktips hittar du topplista, nyheter, läsares bokrecensioner och mycket mer.

3. Gör en sökning

Under fliken Sök kan du mer specifikt leta efter boktitel, favoritförfattare, kända uppläsare eller kategori.

4. Hitta dina böcker i bokhyllan

Under fliken Bokhylla ser du bland annat vilken bok du läser för tillfället, vilka du lyssnat på, och om du har kommande böcker att läsa. Klickar du på knappen Konto kan du ändra inställningar på din profil. Det är också därifrån du kan logga ut från Storytel.

5. Tips!

Tänk då på att det ger lägre batteriförbrukning att lyssna i offline-läge.

Om du tänkt resa utomlands kommer det att gå det utmärkt att lyssna på ljudböckerna även då. Ha böckerna i offline-läge och glöm inte att stänga av surf och roaming via mobilens inställningar, eftersom utlandssurf kan medföra avgifter.