Uppgradera från Spotify Free till Telia Spotify Premium eller Spotify Familj med datorn

1. Beställ Spotify från Telia

När du beställt Telia Spotify Premium eller Familj får du ett e-postmeddelande med en länk för aktivering av tjänsten.

2. Klicka på e-postlänken och uppgradera ditt konto

Klicka på länken i e-postmeddelandet och välj Jag har ett Spotify Free som jag ändrar till Telia Spotify Premium/Telia Spotify Familj (jag behåller mina spellistor). Ange ditt vanliga användarnamn och lösenord för Spotify.

Om du inte får något e-postmeddelande med aktiveringslänk kan du kontrollera att meddelandet inte har hamnat i din skräppost.