Specificerad faktura

Mitt Telia kan du se detaljspecifikation för dina fasta och mobila samtal. Där kan du se vem du har ringt och vad det har kostat, samt tider för samtalen. Du som är tv-kund får också en översikt över vilka filmer du har hyrt.

Mobilabonnemang
Detaljspecifikation för mobilabonnemang kan du beställa direkt på Mitt Telia. Under "Fakturainställningar", klicka på "Papperskopia av detaljspecifikation" och bocka i rutan för att "Skicka hem detaljspecifikation". Avsluta beställningen genom att klicka på "Spara". Obs! Kostnadsfria samtal och sms specificeras inte.

Fast telefoni
Önskar du beställa hem en detaljspecifikation för fast telefoni kan du göra det via kundtjänst.

Tv
Mitt Telia får du en översikt över vilka filmer du hyrt. Klicka på ditt tv-abonnemang. Under "Hyrda filmer", välj "Hyrfilm och Pay-per-view".