Ljudstörningar på tv

1. Kontrollera att ditt bredband inte berörs av aktuella driftstörningar

Se våra driftkartor här

2. Prova om ljudet fungerar på någon annan tv-kanal

Om inte, kontrollera att hdmi-kabeln (eller scart-kabeln) sitter i både tv-boxen och tv:n. Använd bara de kablar som ingick i paketet.

3. Starta om modem/router/bredbandsswitch och därefter tv-boxen

Du startar om tv-boxen genom att göra den tillfälligt strömlös.

4. Testa med en annan nätverkskabel mellan tv-box och modem/router/bredbandsswitch.

5. Om du har en trådlös tv inkopplad, koppla ur den och använd istället en nätverkskabel mellan modem/router/bredbandsswitch och tv-box.

6. Om du har en trådlös router: gör en fabriksåterställning av den. Obs! Har du ändrat inställningar i din router kommer dessa att få förlorade vid en fabriksåterställning.

7. Tryck på Menu på fjärrkontrollen. Därefter Inställningar >> Ljud >> Ljudformat.

8. Om du har en hemmabioanläggning väljer du Digitalt, annars väljer du Analogt. Tryck därefter på OK.