Zitius: Koppla in bredbandstelefoni med wifi-router på Raycore

Det här behöver du för att koppla in bredbandstelefoni:

• Wifi-router (TG799vac Xtream, TG799vac, TG799v2).

Behöver du hjälp att koppla in wifi-router, klicka här.

1. Har du bara behov av 1 telefon?

Om du bara vill koppla in en telefon kan du koppla in den direkt i Phone 1.

Vill du koppla in fler telefoner?
    Då använder du en mellanpropp med telefonsladd i ett befintligt telejack och kopplar in telefonkabeln i Phone 1. Mellanproppen beställs utan extra kostnad här (öppnas i ny flik).

2. Routerns lampor

För att se status på tjänster som är igång, tryck på i-knappen på routern. De lyser grönt under några sekunder innan de slocknar igen. Här kan du läsa mer om routerns lampor.