Se hur mycket surfmängd du har kvar

Håll koll på hur mycket du surfar i mobilen eller via ditt mobila bredband. Du kan enkelt se din kvarstående surfmängd på Mitt Telia eller genom att skicka sms från mobilen eller datorn.

Se kvarstående surfmängd på Mitt Telia

Har du mobilabonnemang eller mobilt bredband så kan du logga in på Mitt Telia för att se din kvarstående surfmängd. När du har loggat in så klickar du på det abonnemang det gäller. Där visas hur mycket surfmängd du har kvar att förbruka.

Skicka sms från mobilen

Har du ett mobilabonnemang så kan du sms:a surfmängd till 4466. Du får då ett meddelande tillbaka om hur mycket surf du har kvar.

Skicka sms från datorn

Har du mobilt bredband så kan du skicka ett sms från din dator. Så här gör du:

1. Öppna upp programvaran som gäller för ditt usb-modem. Klicka på brevsymbolen för att skicka ett sms.
  2. Skriv surfmängd i textfältet om du har ett mobilt bredbandsabonnemang. Har du Mobilt bredband Kontant, skriver du saldo och skickar sms:et till nummer 4466.
  3. Du får nu ett meddelande till din inkorg med uppgifter om hur mycket som återstår av din dataförbrukning.

Saldon för Telia Refill

Beroende på vad för Refill-abonnemang du har får du fram ditt saldo genom att använda din knappsats på mobilen:

*120# Lur, visar datasaldo för Telia Ladda Allt.
*120*5# Lur, visar sms- och datasaldo för Årskorten. (Sms, Mobilsurf, Sms & mobilsurf)
*120*6# Lur, visar sms- och datasaldo för Halvårskorten. (Sms, Mobilsurf)
*120*8# Lur, visar datasaldo och giltighetstid för Årskorten Spotify och Navigator. (Spotify & mobilsurf, Navigator & mobilsurf)

Fakturerad förbrukning

För att se förbrukad surfmängd under föregående månad finns den informationen bland dina fakturor på Mina Sidor. Där hittar du alla uppgifter om tidigare fakturerad förbrukning.

• Logga in på Mitt Telia
  • Välj fliken Fakturor
  • Välj en faktura som motsvarar perioden för vilken du vill kontrollera din datakonsumtion
  • I specifikationen för fakturan framgår det vilken datamängd du använt under den aktuella fakturaperioden.

Se din förbrukning via appen Mitt Telia

Du kan också ladda ner appen Mitt Telia för att se din förbrukning. För att se din surfförbrukning i appen Mitt Telia krävs det att du har Telia Refill (vårt mobila kontantkort) eller ett privat mobilabonnemang från Telia.

Fyll på och surfa vidare

Om du har Kontantkort eller Mobilt bredband Kontant kan du fylla på surf här via vår webbplats.