Se hur mycket surf du har kvar

Se kvarstående surfmängd på Mitt Telia

Har du mobilabonnemang eller mobilt bredband kan du logga in på Mitt Telia för att se din kvarstående surfmängd. När du har loggat in så klickar du på det abonnemang det gäller. Där visas hur mycket surfmängd du har kvar att förbruka.

Skicka sms från mobilen

Har du ett mobilabonnemang kan du sms:a ordet surfmängd till 4466. Du får då ett meddelande tillbaka om hur mycket surf du har kvar.

Skicka sms från datorn

Har du mobilt bredband kan du skicka ett sms från din dator. Så här gör du:

1. Öppna upp programvaran som gäller för ditt usb-modem. Klicka på brevsymbolen för att skicka ett sms.
  2. Skriv surfmängd i textfältet om du har ett mobilt bredbandsabonnemang. Har du Mobilt bredband Kontant, skriver du saldo och skickar sms:et till nummer 4466.
  3. Du får nu ett meddelande till din inkorg med uppgifter om hur mycket som återstår av din dataförbrukning.

Saldon för Telia Refill

Beroende på vad för Refill-abonnemang du har får du fram ditt saldo genom att använda din knappsats på mobilen:

*120# Lur, visar datasaldo för Telia Ladda Allt.
*120*5# Lur, visar sms- och datasaldo för Årskorten. (Sms, Mobilsurf, Sms & mobilsurf)
*120*6# Lur, visar sms- och datasaldo för Halvårskorten. (Sms, Mobilsurf)
*120*8# Lur, visar datasaldo och giltighetstid för Årskorten Spotify och Navigator. (Spotify & mobilsurf, Navigator & mobilsurf)

Fyll på och surfa vidare

Om du har Kontantkort eller Mobilt bredband Kontant kan du fylla på surf här via vår webbplats.