Kom igång med Telia Cloud på mobilen

När du har köpt Telia Cloud behöver du installera appen och aktivera ditt användarkonto för att börja använda tjänsten. Följ stegen här nedan.

1. Så här funkar Telia Cloud
  2. Ladda ner och installera Telia Cloud-appen från AppStore (för iPhone/iPad) eller Google Play (för Android-mobiler och surfplattor).

3. Öppna appen och logga in. Du kan logga på två olika sätt:

• Logga in med hjälp av Mobilt Bank-ID.
    • Logga in genom att ange samma användarnamn och lösenord som du använder för Mitt Telia.
  4. Följ instruktionerna i appen för att göra grundläggande inställningar. Du får bland annat möjlighet att ställa in automatisk säkerhetskopiering av dina bilder och dina kontakter.

För bästa användarupplevelse rekommenderar vi att du också ger appen tillstånd att använda platstjänster och skicka notiser.