Kom igång med Readly i datorn med bredband från Telia (ny Readly-kund)

1. Aktiveringslänk kommer via e-post

När du beställt Readly får du ett e-postmeddelande med en länk för aktivering av tjänsten.

2. Registrera dig

Klicka på länken i e-postmeddelandet och registrera ett nytt Readly-konto.

3. Länken finns även på Mitt Telia

Om du inte har kvar länken kan du aktivera ditt Readly-konto på Mitt Telia. Scrolla ner till Tjänster och klicka därefter på Underhållning/nöje. Klicka sedan på knappen Aktivera bredvid Readly.