Kom igång med Readly i datorn med bredband från Telia (ny Readly-kund)

1. Aktiveringslänken skickas med e-post

När du beställt Readly får du ett e-postmeddelande med en länk för aktivering av tjänsten. Hittar du inte mejlet kan du söka i din inkorg/skräppost, avsändaradressen är: noreply@telia.com

2. Registrera dig

Klicka på länken i e-postmeddelandet och registrera ett nytt Readly-konto.

3. Länken finns även på Mitt Telia

Om du inte har kvar länken kan du aktivera ditt Readly-konto på Mitt Telia. Välj det abonnemang du har köpt Readly till och klicka på Aktivera. Logga sedan in i appen med de uppgifter du angav vid registreringen.