Kom igång med Readly som bredbandskund (befintlig Readly-kund)

1. Aktiveringslänk kommer via e-post

När du beställt Readly får du ett e-postmeddelande med en länk för aktivering av tjänsten.

Klicka på Jag har ett befintligt konto och följ sedan anvisningarna. Ditt nuvarande Readlyabonnemang övergår då automatiskt till de fria månaderna hos Telia.

OBS! Har du sedan tidigare någon av Readlys övriga tjänster (böcker och/eller dagstidningar) och vill utnyttja erbjudandet från Telia med fria månader måste du först avsluta de andra delarna hos Readly eller skapa ett nytt konto.

2. Länken finns även på Mitt Telia

Om du inte har kvar länken kan du aktivera ditt Readly-konto på Mitt Telia. Scrolla ner till Tjänster och klicka därefter på Underhållning/nöje. Klicka sedan på knappen Aktivera bredvid Readly.