Installera Telia Spotify Premium med Windows och Mac

1. Starta installationsprogrammet för Spotify.

2. Om du har Mac:

Flytta installationsfilen för Spotify till Program-mappen. Därefter installeras Telia Spotify automatiskt på din Mac.

3. Spara uppgifterna

Fyll i ditt användarnamn och lösenord. Om du bockar i Remember me slipper du logga in nästa gång du använder Telia Spotify.

4. Välj bort välkomstrutan om du vill

Nu startar programmet och en välkomstruta dyker upp. Om du inte vill se denna ruta varje gång du startar Telia Spotify kan du avmarkera rutan Show this window when Spotify starts.